Thursday, January 21, 2010

NANA


Sepupu Uwais & Qaysara ni sangat comel, 21 Jan Birthday sicomel ni. Mummy masih lagi duk pikir aper la pulak nak bagi kat Dayana Alia Jazlina. Nak bagi aper la..fikir kejap kebiasaanya fav budak pompuan suker barbie, power puff girls, aper lagi ek tak tau la mummy..memandangkan Qaysara masih kecik lagi tak la pulak fav dia aperkan...kalo lelaki mudah ajer beli jer Ultraman gerenti sukernyer takpun Transformers . Ader sesiape boleh bagi cadangan tak...


9 comments on "NANA"

zack zukhairi on January 21, 2010 at 9:33 PM said...

beli playdoh (plastesin).
dulu my sis masa kecik2 suka main playdoh.
boleh bagi otak diorg kreatif skit.
bagi yg warna warni :)

razucute on January 21, 2010 at 10:48 PM said...

ok...nanti saya try servey dulu cam best jer

azizi on January 21, 2010 at 11:34 PM said...

cantik sangat....

zh-ena on January 22, 2010 at 12:14 AM said...

beli buku colour2 pun ok kot

achee_b165 on January 24, 2010 at 2:14 AM said...

beli kasut or dress pun ok gak... cari yg kiut miut skit, yg pnting PINK kale... sure budak pmpuan suker...

r3d lollip0p ♥ on January 25, 2010 at 10:41 AM said...

salam sis. nice blog :) keep on blogging

aNIe on January 26, 2010 at 2:07 PM said...

Salam kenal razucute...mungkin dia suka aksesori kanak2...yang comel2 tu...

razucute on January 26, 2010 at 10:03 PM said...

saya dah Bsgi hadiah yang paling specialsaya touchup semua gambarnye then saya wat poster birthday besar. die suker sangat

✖sLap mE pLz!™✖ on January 28, 2010 at 10:07 PM said...

plastesine la,, huhu
murah n klasik!

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails