Monday, March 15, 2010

Malasnyer


Hari ni sangatla busy tak tau aper yang busy sangat hari ni mummy kene siapkan timetable, masukkan vo, aper lagi ek luper terlalu banyak sangat nak senarai terus luper, sebab terpaksa update blog nak sambung episod bercuti pun tak sempat nantilah...opps aah kena beli playdoh & water calor uwais kat Sogo jangan luper yer mummy...pesanan untuk diri sendiri hehehe...ok bye

2 comments on "Malasnyer"

mamalieyna on March 15, 2010 at 8:41 AM said...

cantik2 la gambo kt blog awak ni..taktau la bila kita nk blajar bab photoshop ni..huhu..

razucute on March 19, 2010 at 9:52 AM said...

boleh cuba....photoshop ni memang interesting mcm blh buat....

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails