Monday, August 23, 2010

Semangat berblog kembali


Dah lama X update blog kesayangan mummy hari2 peram jer nak menulis hah ambik kau dah sebulan terperap kesian....diam x diam dah 16 hari kita berpuasa kan....teringin nak makan lompat tikam mak buat sungguh sedap...mase kecik-kecik dulu mummy merupakan anak mak yang paling suka makan lompat tikam bila bunyi jek mak nak masak kuih tu awal2 lagi duk dapur nak tolong mak masak tapi sebenarnyer nak amik bau jek..nak tolong...tolong tengok boleh la kan...ha sebabtu sampai kebesar tak tau nak wat tapi tahun ni rasanyer nak wat sendiri... tapi kene balik kg dulu nak tanyer sifoo...hAdd Imageeheheh nak wat kat umah sendiri susah la banyak bende tak de...


Mummy sungguh teruja berblog skang terasa cam nyesal x update blog ni....ummp banyak gambar2 nak letak tak berhasil lagi tapi tak pe2 pujuk diri sendiri... kat sini mummy selitkan beberapa gambar waktu berbuka puasa kat Midvalley Megamall & The Garden.. R For razucute...perasan
Lending Kat Sofa kat dalam The Garden.

Kat LV Butique


Kat Delicious muka tak sabar nak makan...

Memang best ...habis sehingga menjilat jari

1 comments on "Semangat berblog kembali"

Masya on April 3, 2013 at 1:44 PM said...

salam kenal.. hamboi licin.. tp mmg sikitlah awak.. kalau sy x cukup hahahaha..

ala... leceh nya nak kene taip verification

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails