Monday, December 14, 2009

Cover


Ni gambar setelah disapu sedikit berus dan beberapa elemen dalam photoshop ok x hasilnyer? bole la kot.....ek shok sendiri...
Imej sebelum di touch up ni gambar my sis ada beza x...hehe kalo die tau mesti marah minah ni tunjuk gambar dia x mekap sebabnyer selalu sangat mekap sekali sekala tunjuk muka x mekap...jgn marahhhh ek.

7 comments on "Cover"

mamalieyna on December 14, 2009 at 4:25 PM said...

waaahh berbeza sungguh ek..nk gak aa blajar psl touchup2 pic ni, pakai photoshop ek..herm camno nk wat tu, sonang ke..teruja nih! hehe ^_^

sya_am on December 14, 2009 at 6:08 PM said...

hehe..mmg berbeze//sgt shantek...

nak try gak...huhu~

Nadiah Sidek on December 15, 2009 at 12:42 PM said...

mmg berbeza sungguh! guna photoshop je ye? sy tak reti guna photoshop

QaQa on December 15, 2009 at 1:47 PM said...

mmg cantik...beze sgt...=)

razucute on December 15, 2009 at 11:04 PM said...

mamalieyna- itulah kelebihan photoshop boleh wat mcm2. nak touchup bagi yang baru tu kn blaja basic photoshop dulu..sonang tu sonangla boleh tahan...tq


sya_am - tq sya_am

Nadiah Sidek- aaah guna photoshop jer..try la guna software ni besttt..tq


QaQa -tq

basic icon on December 16, 2009 at 3:21 PM said...

woo dasyat tul..bleh ajar x mcm mana?
x reti la touch2 ni..

mytee on December 16, 2009 at 10:48 PM said...

salam..tumpang lalu

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails