Tuesday, December 22, 2009

Mak



Tadi tetiba jer Mak tepon katanyer dia demam...sedih la pulak dah tak la suara serak-serak Ella, tapi takpe la mak janji mak bagi tau....sayang mak....ni gamba mak masa kat Perlis bila ingat-ingat balik mak mummy ni memang lawak tengah2 ladang gula die suruh stop kete ingat kan aper ropanyer nak bergambar yealah tak penah datang sini yang bestnye dah la hr nak hujan...dgn kilat petir semua ader nak jugak bergambar. inilah mak mummy layan jela...biasala kalo tak edit tak sah...pic ni edit ckit2 jer.....nantila bila ader masa mummy letak tutorial skang ni memang tengah menyusun ayat nak wat tutorial tu....ok....

3 comments on "Mak"

rohamia on December 22, 2009 at 11:13 AM said...

nampak mcm tampal plak bg belakang nie...ekeke....tp nice la bg nie...

mamalieyna on December 22, 2009 at 3:40 PM said...

memang nk sgt tau tutorial psl edit mengedit ni..kita tungguuu.. ^_^

eheh..sportingnye mak, siap suh ambik gambo dia..hikhik..jrg2 org tua suka bergambo :P

dotblogspotdotkom on December 29, 2009 at 9:29 AM said...

biasa la tu.... ambik gambo je mende free yg boleh di ambik... huhuhu

pakcik pun kalu p mana2 tempat yg x pernah pegi @ susah nak pegi..... gambo tu je le mende yg paling senang nak di ambik.....

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails