Saturday, April 3, 2010

Malaysia International Shoe Exhibition


Wah hari semalam kiteorg gi pwtc kononnyer excited giler nak beli kasut dari pagi lg nak tunggu rehat 12 suku nak gi menjelajah naik train tak jauh 2 stesen jer sampai kat saner ramai jugak org ader catwalk pastu ader Jimmy choo kat boothnyer ramai gakla org kerumun mamat ni. lepastu muncul pulak tauke rafflesia cantik jugak tapi terfikir jgk aper kaitan dier jimmy choo ni tapi takper la x yah nak pikir lps tu kiteorg merayau kat booth lain termasukla viss dan lelain tapi biaserjerla ingatkan banyak kasut yang murah dr overseas ker kasut clark ker hush puppies ker tapi tak der pun lepas tu kiteorg gi jejalan kat booth Bill Keith ramai giler orang mak ai, time nak try pun payah kesian member kiter tu tapi u dapat 2 pasang pun ok la tu ika.... kan daripada i tak beli aper2 pun huhuhu sesungguh tak beraper best hanya 2 bintang setengah boleh bg kat exhibition ni selama hampir dua jam kiteorg kat sini last2 kehausan singgah jap kat starbuck untuk melegakan tekak dengan ice blended mocha ummmp sedapnyer.....dah boleh balik opis skang....
Gambar semua ni ambik guna Handphone jer.
Sempat bergambar dengan Bill Keith hihi
Tengok ramai org serbu kasut Bill Keith sampai lintang pukang semua kotak...kotak kasut ni memang cantik dah la warna merap ader tombol plk tu memang kreatif....bangat
Antara rekaan yang menarik yang sempat dirakamkan
Jimmy Choo dan Kasut yang mahal dan cantik..

3 comments on "Malaysia International Shoe Exhibition"

SiZ on April 3, 2010 at 10:03 PM said...

alaaa nak d pt kan 2 pasang tuh pun bercinta tunggu kan...huhuhu memang dissapointed kan?

razucute on April 16, 2010 at 3:15 PM said...

tak per janji dapat kasutnyer kan

香魚烘蛋Tata on June 3, 2010 at 4:27 PM said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails