Friday, April 16, 2010

JOM MAKAN BERSAMA ADIK QAYSARA


Sejak akhir ni tak sempat nak update blog yang tercinta ni sorry yer kawan-2 minggu lepas Qaysara kena Chicken pox, demam, cirit birit kesian mummy kena cuti seminggu huhuhu. minggu ni plak selsema ngan batuk abang Uwais join skali kira pakej kot untuk April ni. memang susah hati. Ader x sesiapa kawan yang tahu cara tradisional (petua) untuk hilangkan parut & juga untuk sembuh batuk untuk berkongsi bersama. kalau ader sila2kanlah komen yer..terima kasih. tetiber jer plak ader gambar Qaysara cerita pasal demamkan..sebenarnya gambar ni diambil sehari sebelum adik qaysara demam masa tu kiteorg ngan Mr Daddy kluar gi seksyen 7 Shah Alam jalan2 pastu nampak pulak kedai sow kow mcm kat ampang tu apalagi santap lagi walaupun dah kenyang...adik memang suka makan sup habis dua ketul sow kow soup dia makan...dalam perjalanan balik ternampak pulak cahaya lampu yang banyak kitaorg pun pun rasa teruja nak pergi rupa-rupanya ada landskap ict cantik giler tapi nak park keta semua penuh jalan pun jem..last2 balik jerlah memang rugi tapi takper nanti pegi lagi kalo ader masa....


2 comments on "JOM MAKAN BERSAMA ADIK QAYSARA"

SiZ on April 16, 2010 at 10:36 AM said...

mummy dia ker Qaysara yang chomel?..hhihihih usik2 hari jumaat

razucute on April 16, 2010 at 2:17 PM said...

hahaha dua2 chomel

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails