Tuesday, June 15, 2010

I-city



Ini gambar kiteorang pegi I-city waktu tu kita org baru balik tgk badminton waktu tu dah pukul sembilan habistu dah naik kereta daddy mengeluarkan kata-kata yang die teringin nak makan soi kow kat seksyen 7 Shah Alam mummy pun cakap ajak makteh, moksu & anak2 skali. lepas makan jam dah dekat kul 11 lebih pusing2 dah hampir kul 12 tengahmalam baru kiteorang menuju ke I-city kalau pegi awal2 gerenti Jamm sampai kat sana Uwai & Qaysara Paling seronok mana taknya memang cantik colourful sangat ummmm memang best....turun kereta uwais nak gi kat bird kat peacock skali katanyer lepastu kitaorg beraksi daddy yang jadi photographer....tq daddy kerna melayan kerenah model-model yang tak diiktiraf ini hehehehehe...perasan gitu...
Jom la ramai ke I-city memang best haritu pergi lagi cantik dah bertambah-tambah lampu2nyer kat bangunan tu ader orang jual2...memang lawa untuk kita bergambar...jom layan gambar-gambar kiteorang kat sana....

5 comments on "I-city"

@ku d! sin!e on June 15, 2010 at 12:01 PM said...

memang best kat i-city nie..hahaha

razucute on June 15, 2010 at 12:36 PM said...

@ku d! sin!e: best kan....nanti ingat nak gi lagi bergambar lagi,,,

razucute on June 15, 2010 at 12:36 PM said...
This comment has been removed by the author.
Suhana Shahril on June 17, 2010 at 11:34 AM said...

Haha..betul2.Saya pun dah p. Memang best. Wlpun sekadar lampu2,tapi puas hati, takjub dan teruja sesangat.

razucute on June 24, 2010 at 10:34 AM said...

betultu suhana

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails