Tuesday, June 8, 2010

Sepetang di 1 Utama


Pada hari sabtu lepas kitaorang bercadang nak ke Genting tetiba Daddy tukar Plan bila nak time keluar maka kami berempat pun pergilah ke destinasi pertama iaitu kerumah Kak Ina lepastu Uwais nak ikut dieorang gi Bentung tinggallah kami bertiga, Agendanya ialah???? ha mulalah daddy tanya cadangan nak gi mana jadi mummy bagitau nak gi Ikea daddy kata tak yah sebab selalu pergi boringla...pastu ajak gi sunway die kata tak beraper nak best sebab dekat jer ngan umah pastu mummy cakap jom la ker Mid Valley jalan dia kata tak yah biasalah bagi aper jerlah last2 ikut jugak dia punya cadangan nak gi OU mummy okkan jerlah...tapi ok gak ...bila dah sampai ker OU biasalah melilau takder tujuan habistu dadddy ajak mummy tengok wayang halah boring betulla...tapi ikutkan ajer kami dah lama tak tengok wayang...daddy gi beli tiket mummy duk bertatih ngan Qaysara sementara daddy pegi beli tiket....pastu daddy ngan muka hampa kata takder yang menarik dan kami pun melilau gi tengok baju seperti biasala berangan jer lebih beli tak pun....kiteorang penat duk kat Area Sofa tempat relek kat situ tetiba jer nampak cam ramai orang & happening rupa-rupanya ader sambutan ulangtahun Intrend yang kelima patutla ramai orang....daddy mulala suruh mummy bergambar malas tul...dah la agak selekeh time ni boring tul....tapi seronok layan jerla....
Qaysara belajar bertatih seronok betul dia...

Muka boring jer mulalah lah tu nak buat huru-hara...



hahaha nampak tak mummy tunjuk aper tu?



yasmin Hani yang comel.....

gadis yang paling cantik ...natural beauty....

Nurul memang cantik Slim gitu....






4 comments on "Sepetang di 1 Utama"

::Mamalyna:: on June 8, 2010 at 10:49 AM said...

wah...syoknyer dapat jumpa banyak artis..

SiZ on June 8, 2010 at 11:54 AM said...

comelnya..anak u...

Fieza79 on June 8, 2010 at 12:29 PM said...

wahh syok nye dpt jumpa artis...!
ramai lak tu...tumpang glamer ehh..!

razucute on June 8, 2010 at 10:46 PM said...

Mamalyna:Kebetulan jer tu...tapi ok la best gak...

SiZ:TQ 2 nanti bakal anak u lagi comel macam u cute sangat


Fieza79:bukan tumpang glamer.....singgah jer hehehehe

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails