Monday, February 8, 2010

Qaysara & Al-Aisy


Qaysara ni baru lepas nangis kesian anak mummy die baru kene selsema & batuk. Hari ni Daddy x der rumah dia ader agenda bersama abangnya abi Al-aisy tak tau gi maner rasenyer cam gi Restoran abangnyer tu kot nak shoot gambar aper pun tak tau tapi harini terasa macam sekejap jer esok dah hari isnin kan. Kerjer banyak bersusun nak kena buat Touch-up gambar member x siap lagi, Gambar Addelin Masih tak tersentuh lagi orang kata belum ader mood kot nak buat, tapi bila tgk pic anak Perempuan kesayangan mummy cam menarik jer untuk mummynyer touch-up aper lagi teruskan kerja, siap...inilah dia gambar yang tak seberaper ni..hehehe

7 comments on "Qaysara & Al-Aisy"

mamalieyna on February 10, 2010 at 8:54 AM said...

comeiii..suke tengok..! rajin eh touch-up2...^_^

razucute on February 11, 2010 at 8:42 PM said...

TQ mamaliena...

ena on February 12, 2010 at 2:31 AM said...

sangattt comei!!
muka pon serupa ehehe...
da memang
satu acuan la kan...

razucute on February 12, 2010 at 10:06 AM said...

ooo yer ker....memang satu acuan pun tapi resepi yang berlainan hehehehe

aNIe on February 25, 2010 at 9:11 PM said...

Razucute...comelnya anak you...

JUE on March 1, 2010 at 3:42 PM said...

Suke sgt tgk gamba2 kt cni! Hmmm bila la Jue nk try touch up2 photo ni...

kuih bakar tu mmg nmpk sedap giler! terliur org kt cni tau...hehe.

razucute on March 2, 2010 at 2:34 PM said...

aNIe : terima kasih ani
JUE : tq jue....kuih bakar memang sedap teringat masa kecik suka beli kuih tu ngan teh o memang sedap...

Follow razucute on Twitter
ShoutMix chat widget
 
Related Posts with Thumbnails